The Sound of Brothers
Zondag 1 april

Jim van der Zee, Winnaar van the Voice of Holland 2018, komt op eerste paasdag naar Brothers in Bunnik!  Samen met Vinchenzo en Kimberly trakteert hij deze feestelijke middag bezoekers op prachtige live optredens waarbij alle fans, jong en oud, de mogelijkheid krijgen een glimp op te vangen van zijn en/of haar Voice idolen. Tickets zijn vanaf vandaag te koop via brothers.nl.  

Vinchenzo wist in 2017 de harten van de kijkers te veroveren door zijn opvallende stemgeluid. Met zijn unieke sound behaalde hij de derde plaats bij de populaire talentenjacht en heeft hij afgelopen week nog de 100% NL award gewonnen voor ”Talent van het jaar”. Hits als ”Daily” en ”Mona Lisa” leveren hem nu een hitnotering op! Kimberly, gastartieste van The Ladies of Soul, is vastberaden om met haar heldere stemgeluid en vrolijke nummers The Sound of Brothers tot een gezellige, muzikale paasmiddag te maken voor zowel jong als oud publiek!

Alle leeftijden

Kom tijdens het ”familie” paasweekend in de middag genieten met je partner, vriend, vriendin, vader, moeder zus, broer, dochter en/of zoontje..  Het evenement is speciaal toegankelijk voor alle leeftijden ! Kinderen t/m 12 jaar kunnen gebruikmaken van een speciale kidsticket a 7,50 euro.

Tickets

Koop hier je officiële ticket voor The Sound of Brothers

  • Zondag 1 april 2018
  • 15.30 - 20.00 uur
  • Studio A12
  • Schoudermantel 52, Bunnik
  • Alle leeftijden!
  • Gratis voor de deur

Artiesten

Jim van der Zee, Vinchenzo en Kimberly Maasdamme
Volg ons op social meda

Foto's

Route