The Sound of Brothers- Toegang alle leeftijden

Jim van der Zee, Winnaar van the Voice of Holland 2018, komt op eerste paasdag naar Brothers in Bunnik! Samen met Vinchenzo en Kimberly trakteert hij deze feestelijke middag bezoekers op prachtige live optredens waarbij alle fans, jong en oud, de mogelijkheid krijgen een glimp op te vangen van zijn en/of haar Voice idolen. Tickets zijn vanaf vandaag te koop via brothers.nl.

Voice idolen
Vinchenzo wist in 2017 de harten van de kijkers te veroveren door zijn opvallende stemgeluid. Met zijn unieke sound behaalde hij de derde plaats bij de populaire talentenjacht en heeft hij afgelopen maand nog de 100% NL award gewonnen voor ”Talent van het jaar”. Kimberly, gastartieste van The Ladies of Soul, is vastberaden om met haar heldere stemgeluid en vrolijke nummers The Sound of Brothers tot een gezellige, muzikale paasmiddag te maken voor zowel jong als oud publiek!

Alle leeftijden
Kom tijdens het ”familie” paasweekend in de middag genieten met je partner, vriend, vriendin, vader, moeder zus, broer, dochter en/of zoontje.. Het evenement is speciaal toegankelijk voor alle leeftijden! Kinderen t/m 12 jaar kunnen gebruikmaken van een speciale kidsticket a 7,50 euro.