ABBA Tribute
Zaterdag 6 november 2021

In verband met het coronavirus is er vanuit de overheid en het RIVM besloten dat tot 1 september 2020 alle evenementen verboden zijn. Dit evenement vond oorspronkelijk plaats na 1 september 2020. Echter kiest Fletcher Events er als organisatie voor om dit evenement uit voorzorg te verplaatsen naar een nieuwe datum. Wij hopen op jouw begrip.

Dit evenement is verplaatst naar een zaterdag 6 november 2021! Heb jij een ticket voor dit evenement aangeschaft? Dan ben je inmiddels telefonisch en/of per mail op de hoogte gesteld. Voor vragen kun je terecht bij events@fletcher.nl

Ga terug in de tijd met ABBA Tribute en zing mee met hits zoals ‘Dancing Queen’, ‘Mamma Mia’ en ‘Waterloo’. ABBA Tribute bestaat uit twee geschoolde zangeressen met daarachter vier zeer ervaren professionele muzikanten die ook nog eens de achtergrondzang voor hun rekening nemen. Natuurlijk treden zij op in kleding uit de jaren 70 en dragen zij zelfs originele kleding zoals ABBA deze destijds droeg. Het bijzondere van deze ABBA Tribute is dat alles live wordt gespeeld en gezongen.

Dus voor de oudere én jonge ABBA liefhebber, ‘take a chance on this’. Bestel uw tickets voor ABBA Tribute in Bunnik!

Tickets

Koop je tickets voor de ABBA Tribute via de website van Fletcher Events:

  • Zaterdag 6 november 2021
  • 20:30 - 01:00 uur
  • Studio A12
  • Schoudermantel 52, Bunnik
  • Gratis voor de deur
  • 18+
Programma

Zaal open: 20:30

Support act: DJ draait tot 21:45 uur

Volg ons op social media

Foto's

Route