fbpx

Het einde van een tijdperk: Brothers in Bunnik sluit na 25 jaar de deuren

Dat maken Rob en Marco Peek van Brothers Horeca Groep (BHG) vandaag bekend. “Het is een geweldig mooie tijd geweest, maar deze pandemie periode heeft ons aan het denken gezet. Dat denken heeft nieuwe plannen opgeleverd en daar past deze plek – na al die jaren – helaas niet meer bij,” aldus Rob.

De deur sluit niet direct

De aankondiging dat Studio A12, of Brothers Bunnik zoals velen van ons de iconische evenementenlocatie kennen, ophoudt te bestaan, betekent niet dat de deuren direct op slot gaan. ”Er staan nog een aantal mooie evenementen in de agenda zoals “Vrienden van Brothers”, “Goede Foute Vrijdag” en “Brothers ClassicsThe Closing Party”, die we organiseren voor onze jarenlange vaste gasten. Het succes dat we hier 25 jaar hebben gehad, koesteren we en is de basis geweest voor de groei van BHG,” aldus Marco.

BHG kijkt naar de toekomst

Tijd voor nostalgisch terugblikken is er niet. “BHG, met op dit moment 19 horecaondernemingen in Midden-Nederland kijkt vooral vooruit,” vervolgt broer Rob . “Zo hebben we vorig jaar Fort bij Vechten, een prachtige evenementenlocatie toegevoegd aan onze groep.” De ondernemers kregen te maken met de impact die Corona heeft op henzelf, de BHG-collega’s op locatie en de organisatie zelf. “We hebben een zware tijd achter de rug, maar BHG kiest nu voor het goed exploiteren van de huidige locaties en zich verder voorbereiden op een mooie toekomst. Het is voor nu belangrijk dat we zorgen voor aanwas van nieuwe collega’s, zowel voor in vaste dienst als oproepkrachten, en dat iedereen binnen onze organisatie op de juiste plek zit.” aldus Marco.

Andere bestemming

Het terrein langs de A12, waar het BHG-avontuur exact 25 jaar geleden begon, komt in beheer van een firma actief in de bouw en ontwikkeling, ze gaan deze locatie gebruiken om haar expansie te kunnen faciliteren. De kans dat er net zulke memorabele feesten als in de afgelopen 25 jaar gehouden gaan worden is daarmee uitgesloten.

Hier vind je meer informatie over nog komende Brothers evenementen en informatie over de locaties van Brothers Horeca Groep vind je hier.

 

FAQ

Wat is de sluitingsdatum?

Brothers heeft haar laatste openbare avond op 22 april. De feesten die daarna gepland staan gaan niet door. 

Ik heb tickets voor een feest, maar deze gaat niet door. Wat nu?

Je krijgt een refund voor jouw ticket(s). Dit kan echter minimaal 6 weken duren voor jouw geld weer op je rekening staat. Wij hopen op je begrip.

Welke feesten gaan nog wél door?

Wij hebben nog een paar feestjes gepland staan:

Bekijk hier de complete actuele agenda.

Komen er ook nog andere evenementen?

Nee, de evenementen die nog op de agenda staan zijn: Vrienden van Brothers, Goede Foute Vrijdag en Brothers Classics – The closing party. Er worden geen andere avonden meer gepland. 

Komt er nog een Teenage Dance?

Nee, helaas zal er geen Teenage Dance meer plaatsvinden in Brothers.

Ik heb nog munten. Kan ik die nog inleveren?

Je kunt jouw munten nog tot 22 april inleveren bij een feestje in Brothers! 

Waar koop ik officiële tickets voor de feesten die nog op de planning staan?

Jouw tickets voor Brothers kun je op deze website bestellen. Let wel op: bestel tickets voor Brothers uitsluitend via Your Ticket Provider. Dit is de enige officiële ticketpartner van Brothers.

Ik heb een vraag over mijn tickets, waar kan ik die stellen?

Voor een vraag over je ticket(s) kun je terecht bij Your Ticket Provider. Je kunt hen mailen (info@yourticketprovider.nl) of bellen op +31 30 204 02 58. Ze zullen vragen om jouw e-mailadres en referentienummer (te vinden op je bankafschrift en beginnend met de letters ‘REF’), dus zorg dat je deze bij de hand hebt.

IK BEN MIJN TICKET KWIJT, WAT NU?

Oeps, het kan natuurlijk gebeuren dat je door de ticketbomen het bos niet meer ziet. Ben jij je ticket kwijt? Neem dan contact op met: info@yourticketprovider.nl.

Ook voor al je andere vragen omtrent je ticket staat Your Ticket Provider voor jullie klaar.

Welke coronamaatregelen gelden er tijdens de openbare avonden?

Vooralsnog zijn wij verplicht om iedereen bij binnenkomst te vragen om een geldig coronabewijs (vaccinatiebewijs, herstelbewijs of negatieve testuitslag) samen met een identiteitsbewijs. Dit bewijs toon je bij binnenkomst in de vorm van een QR-code op de CoronaCheck-app.

Wij volgend ten allen tijde de maatregelen van het RIVM. Mochten deze veranderen, dan zullen wij dit direct aanpassen.

Foto's

Route