fbpx

Brecheisen Business Boxing
Woensdag 12 januari

Op woensdag 12 januari 2022 wordt Studio A12 voor het Brecheisen Business Boxing omgetoverd tot Rumble in The Jungle business-arena.

Geïnspireerd op een historische bokswedstrijd in 1974, in het Afrikaanse Kinshasa (nu republiek van Congo) tussen kampioen George Foreman en zijn tegenstander Muhammad Ali, toenmalig zwaargewicht kampioen. De fenomenale wedstrijd werd bezocht door maarliefst 60.000 bezoekers. Op TV werd het gevecht bekeken door een recordaantal van één biljoen kijkers. Ali won met een knock-out net voor het einde van de achtste ronde.

Rumble in The Jungle wordt ook wel het grootste sport-event van de 20e eeuw genoemd.

Daarom voor Studio A12 een geweldig thema om op het Brecheisen Business Boxing centraal te stellen. Uiteraard met als middelpunt van de avond de boksring, daar waar het allemaal om draait. Wij ontvangen sportief en netwerkend Nederland in een sfeervolle ambiance met een African touch.

VIP tafels worden afgewisseld met ruime VIP staanplaatsen. Ontmoet elkaar onder het genot van een hapje en een drankje en geniet van het sportieve geweld in de ring!

 

UPDATE: In verband met de coronamaatregelen van 13 november zijn wij genoodzaakt om het event wat oorspronkelijk op woensdag 1 december plaatsvond te verplaatsen naar woensdag 12 januari 2022. Had je al een ticket gekocht? Deze is gewoon geldig voor 12 januari.

Alle tickethouders zijn per mail op de hoogte gesteld van wijzigingen en belangrijke zaken.

Tickets

Koop je tickets via de website van BRECHEISEN BUSINESS BOXING

 

 
  • Woensdag 12 januari 2022
  • 19:00 - 00:00 uur
  • Studio A12
  • Schoudermantel 52, Bunnik
  • Gratis voor de deur
  • VIP sta tickets
Programma

Onze DJ’s waaronder Jeroen Nieuwenhuize draaien hits van de 70’s tot en met de dansbare hits die nu in de top staan in de originele versies en feest(elijke) nummers tussendoor als de sfeer er naar is. Uiteraard zijn jullie verzoekjes ook van harte welkom.

Volg ons op social media

Foto's

Route