Mededeling

Naar aanleiding van de aangekondigde aanvullende maatregelen vanuit het RIVM op 23 maart 2020 zijn wij genoodzaakt alle evenementen tot en met 6 april 2020 af te lassen. Mensen die een kaartje hebben gekocht worden zo snel mogelijk op de hoogte gesteld. Waar mogelijk wordt een nieuwe datum voor het evenement gezocht. Ook hierover worden mensen die een kaartje hebben gekocht geïnformeerd.

Gaat Brothers Classics op 27 maart door?

Naar aanleiding van de aangekondigde aanvullende maatregelen vanuit het RIVM op 23 maart 2020 zijn wij genoodzaakt alle evenementen tot en met 6 april 2020 af te lassen. Dat betekent dat ook de Classics editie in maart afgelast wordt. Dit evenement gaat dus niet door op 27 maart.

Wordt Brothers Classics verplaatst?

De Classics editie van 27 maart wordt niet verplaatst. Heb je tickets gekocht voor de editie in maart? Dan krijg je een refund van ons.

Kan ik mijn geld terug krijgen omdat Classics niet door gaat?

De Classics editie van maart is afgelast. We zullen iedereen die een ticket heeft gekocht automatisch een refund geven. Vanwege de drukte, kan dit even duren.

Moet ik contact met jullie opnemen?

Nee, je hoeft geen contact met ons op te nemen. We willen je ook vragen om vanwege de drukte rond deze ontwikkelingen geen contact met ons op te nemen. We zullen alle mensen die een ticket hebben gekocht zelf op de hoogte stellen door middel van een e-mail.

Brothers Classics
Vrijdag 27 maart

De Brothers Classics editie van 27 maart hebben wij helaas moeten annuleren. De volgende Brothers Classics editie is op 29 mei! 

25+ en zin in een feest der herkenning? Kom dansen op de hits uit de 80’s, 90’s, 00’s en 10’s ….we bring it all. Voetjes van de vloer? Handjes in de lucht? Let’s go! Onze resident dj’s  zorgen voor de nodige ambiance en beste beats tot in de vroege uurtjes.

GUILTY CLASSICS HOUR!
Ken jij een bekende foute hit van vroeger, die stiekem eigenlijk best lekker is? Schrijf hem op één van de postcards die op de bar liggen en lever hem in bij de DJ. Van de Dolly Dots tot aan DJ Paul Elstak, het kan natuurlijk niet gek genoeg!

Tickets

  • Vrijdag 27 maart 2020
  • 21.30 - 03.00 uur
  • Studio A12
  • Schoudermantel 52, Bunnik
  • 25+
  • Online: 10,- Aan de deur: 12,50
  • Gratis voor de deur
Line-up
Mucho, Bo Bellow & Audiophox
Volg ons op social meda

Foto's

Route