fbpx

Mededeling

Naar aanleiding van de aangekondigde aanvullende maatregelen vanuit het RIVM zijn wij genoodzaakt Brothers Classics van 29 mei te annuleren. Mensen die een kaartje hebben gekocht worden zo snel mogelijk op de hoogte gesteld. Waar mogelijk wordt een nieuwe datum voor het evenement gezocht. Ook hierover worden mensen die een kaartje hebben gekocht geïnformeerd.

Gaat Brothers Classics op 29 mei door?

Naar aanleiding van de aangekondigde aanvullende maatregelen vanuit het RIVM zijn wij genoodzaakt alle evenementen tot en met 1 juni 2020 af te lassen. Dat betekent dat ook Brothers Classics afgelast wordt. Dit evenement gaat dus niet door op 29 mei.

Wordt Brothers Classics verplaatst?

Nee, Brothers Classics wordt niet verplaatst. Houd onze website in de gaten voor de datum van de eerstvolgende editie van Brothers Classics. Alle mensen die een ticket hebben gekocht, zullen hiervan op de hoogte gesteld worden.

Kan ik mijn geld terugkrijgen omdat Brothers Classics niet door gaat?

Mensen die een ticket hebben gekocht, zullen hiervan op de hoogte gesteld worden en kunnen een refund krijgen. Door de drukte kan dit even duren. We vragen je geduld te hebben.

Moet ik contact met jullie opnemen?

Nee, je hoeft geen contact met ons op te nemen. We willen je ook vragen om vanwege de drukte rond deze ontwikkelingen geen contact met ons op te nemen en geduld te hebben.

Brothers Classics
Vrijdag 29 mei

Vrijdag 29 mei kun je weer genieten van een onvergetelijke avond stappen tijdens Brothers Classics!

Tijdens Brothers Classics wordt Studio 3 omgetoverd tot een vette club. Flitsende lampen verlichten de zaal en achter de DJ booth vindt je onze residence DJ’s die de lekkerste feel good dance- en housenummers uit de 90’s en 00’s draaien. Natuurlijk komen er ook af en toe hits van nu voorbij, als ze maar een goede beat hebben waar je lekker op kunt dansen. 

Classics is voor iedereen vanaf 21 jaar die zin heeft in een avond goed uitgaan. Los gaan op de lekkerste dance tracks onder het genot van een drankje (of meerdere) met je vrienden op vrijdagavond. Onze DJ’s zorgen ervoor dat jij niet stil kan blijven staan en kunt feesten tot in de vroege uurtjes. Cheers!

Tickets

  • Vrijdag 29 mei 2020
  • 21.30 - 03.00 uur
  • Studio A12
  • Schoudermantel 52, Bunnik
  • 21+
  • Online: 10,- Aan de deur: 12,50
  • Gratis voor de deur
Line-up
Wordt binnenkort bekend gemaakt!
Volg ons op social meda

Foto's

Route