fbpx

30+ Dancing Party
Zaterdag 7 mei

Nieuw bij Brothers: 30+ Dancing Party!  

30+ Dancing Party XL is laagdrempelig en een gezellig dansfeest voor iedereen die dertig jaar of ouder is. Kom leuk uitgaan, dansen, sjansen, kletsen of gewoon wat drinken. Onze DJ’s waaronder Jeroen Nieuwenhuize van Radio 10 draaien hits van de 70’s tot en met de dansbare hits die nu in de top staan in de originele versies en feest(elijke) nummers tussendoor als de sfeer er naar is. Uiteraard zijn jullie verzoekjes ook van harte welkom.

Wil je niet tussen het jonge grut in de clubs staan, geen lange wachtrijen bij de entree en overvolle kroegen maar gewoon lekker los gaan op de muziek die jij kent van toen en nu, dan is dit feest echt wat voor jou. Gezellig en relaxed uitgaan voor (jonge) ouders, singles en niet-singles, vrienden en vriendinnen.

Koop je tickets hier.

Wil je weten welke dansavond er nog meer bij Brothers plaatsvinden? Bekijk dan onze agenda.

 

UPDATE: In verband met de coronamaatregelen van 13 november zijn wij genoodzaakt om het event wat oorspronkelijk op woensdag 1 december plaatsvond te verplaatsen naar zaterdag 7 mei 2022. Had je al een ticket gekocht? Deze is gewoon geldig voor 7 mei 2022. Heb je vragen over je ticket(s)? Neem dan contact op via: info@dancing-party.nl.

Alle tickethouders zijn per mail op de hoogte gesteld van wijzigingen en belangrijke zaken.

Tickets

  • Zaterdag 7 mei 2022
  • 20.00 - 02.00 uur
  • Studio A12
  • Schoudermantel 52, Bunnik
  • 18+
Line-up
To be announced
Volg ons op social media

Foto's

Route