fbpx

Dancing Party XL
Zaterdag 27 november 2021

30+ Dancing Party XL vindt op 27 november plaats bij ons!  Het is een laagdrempelig en een gezellig dansfeest voor iedereen die dertig jaar of ouder is. Kom leuk uitgaan, dansen, sjansen, kletsen of gewoon wat drinken. Onze DJ’s waaronder Jeroen Nieuwenhuize draaien hits van de 70’s tot en met de dansbare hits die nu in de top staan in de originele versies en feest(elijke) nummers tussendoor als de sfeer er naar is. Uiteraard zijn jullie verzoekjes ook van harte welkom.

Wil je niet tussen het jonge grut in de clubs staan, geen lange wachtrijen bij de entree en overvolle kroegen maar gewoon lekker los gaan op de muziek die jij kent van toen en nu, dan is dit feest echt wat voor jou. Gezellig uitgaan voor (jonge) ouders, singles en niet-singles, vrienden en vriendinnen.

Kosten voor 30+ Dancing Party XL in Bunnik zijn € 16,50 wanneer je jouw ticket online aanschaft t/m de laatste maandag voor het feest. Deze tickets zijn inclusief parkeren, garderobe en toilet gebruik. Tickets na de laatste maandag en aan de deur zijn € 20,-.

Tickets

Koop je tickets via de website van Dancing Party

  • Zaterdag 27 november 2021
  • 20:00 - 01:00 uur
  • Studio A12
  • Schoudermantel 52, Bunnik
  • Gratis voor de deur
  • 30+
Programma

Onze DJ’s waaronder Jeroen Nieuwenhuize draaien hits van de 70’s tot en met de dansbare hits die nu in de top staan in de originele versies en feest(elijke) nummers tussendoor als de sfeer er naar is. Uiteraard zijn jullie verzoekjes ook van harte welkom.

Volg ons op social media

Foto's

Route