Mededeling

Naar aanleiding van de aangekondigde aanvullende maatregelen vanuit het RIVM op 23 maart 2020 zijn wij genoodzaakt alle evenementen tot en met 6 april 2020 af te lassen. Mensen die een kaartje hebben gekocht worden zo snel mogelijk op de hoogte gesteld. Waar mogelijk wordt een nieuwe datum voor het evenement gezocht. Ook hierover worden mensen die een kaartje hebben gekocht geïnformeerd.

Gaat het concert van The Dirty Daddies door op 28 maart?

Naar aanleiding van de aangekondigde aanvullende maatregelen vanuit het RIVM op 23 maart 2020 zijn wij genoodzaakt alle evenementen tot en met 6 april 2020 af te lassen. Dat betekent dat ook het concert van The Dirty Daddies afgelast wordt. Dit evenement gaat dus niet door op 28 maart. Het concert van The Dirty Daddies wordt verplaatst naar vrijdag 18 september!

Wordt het concert van The Dirty Daddies verplaatst?

Ja! Geen paniek, party people: het concert wordt verplaatst naar vrijdag 18 september. Gekochte tickets worden automatisch omgezet en zijn geldig voor 18 september. Kun je er helaas niet bij zijn op 18 september? Dan kun je een refund aanvragen.

Kan ik mijn geld terugkrijgen omdat het concert van The Dirty Daddies wordt verplaatst?

Gekochte tickets worden automatisch omgezet naar tickets voor de nieuwe datum: vrijdag 18 september. Heb je een ticket gekocht maar ben je verhinderd op vrijdag 18 september? Dan kun je een refund aanvragen. We zullen alle mensen die een ticket gekocht hebben een mail sturen met uitleg hoe zij een refund kunnen aanvragen.

Moet ik contact met jullie opnemen?

Nee, je hoeft geen contact met ons op te nemen. We willen je ook vragen om vanwege de drukte rond deze ontwikkelingen geen contact met ons op te nemen. Het concert van The Dirty Daddies is verplaatst naar 18 september en je tickets worden automatisch geldig voor deze datum. Ben je verhinderd? Volg dan de instructies die we je via de mail sturen om een refund aan te vragen.

The Dirty Daddies-
Zaterdag 28 maart

Mededeling: het concert van The Dirty Daddies is verplaatst naar vrijdag 18 september. 

Na de Dirty Winterspelen tour, het schitterend mooie zomerseizoen en natuurlijk de uitverkochte AFAS Live shows, zijn The Dirty Daddies nog lang niet klaar met jullie! Ze beuken komende winter namelijk door met een show die door alle barrières heen gaat!

THE DIRTY DADDIES
Het zinderende zevental raast al ruim 6 jaar loeihard door de feesttenten, festivals en clubs en zorgt overal voor een feest-explosie die zijn gelijke niet kent. 120 hits in 120 minuten worden met ongeëvenaard enthousiasme op je afgevuurd. Volgens Giel Beelen zijn The Dirty Daddies niet voor niets de beste coverband van Nederland. Tel daarbij een arsenaal aan special effects op waar je de oorlog mee kan winnen en je weet genoeg: zoek dekking en Let’s Get Dirty!

 

Heb jij ook zon zin in de knallende meezingers van Dirty Daddies?! Check de Appic app zodat je optimaal voorbereid bent. Ook kan je andere feestgangers zien in de meet-up.

Tickets

Koop hier je officiële ticket voor The Dirty Daddies

  • Zaterdag 28 maart 2020
  • Zaal open: 19.00 uur DJ Willow
  • Aanvang The Dirty Daddies: 20.30 uur
  • Eindtijd: 00.00 uur
  • Studio A12
  • Schoudermantel 52, Bunnik
  • 18+
  • Gratis voor de deur

Line-up

Dirty Daddies
Volg ons op social meda

Foto's

Route