fbpx

Mededeling

Naar aanleiding van de aangekondigde aanvullende maatregelen vanuit het RIVM op 31 maart 2020 zijn wij genoodzaakt alle evenementen tot en met 28 april 2020 af te lassen. Mensen die een kaartje hebben gekocht worden zo snel mogelijk op de hoogte gesteld. Waar mogelijk wordt een nieuwe datum voor het evenement gezocht. Ook hierover worden mensen die een kaartje hebben gekocht geïnformeerd.

Gaat Brothers Goede Foute Vrijdag op 10 april door?

Naar aanleiding van de aangekondigde aanvullende maatregelen vanuit het RIVM op 31 maart 2020 zijn wij genoodzaakt alle evenementen tot en met 28 april 2020 af te lassen. Dat betekent dat ook Brothers Goede Foute Vrijdag geannuleerd wordt. Dit evenement gaat dus niet door op 10 april.

Wordt Brothers Goede Foute Vrijdag verplaatst?

Nee, Brothers Goede Foute Vrijdag wordt niet verplaatst. Maar, niet getreurd party people: alle gekochte tickets worden automatisch omgezet naar geldige tickets voor het Brothers Foute Kerstfeest op 18 december. Kun je er helaas niet bij zijn op 18 december? Dan kun je een refund aanvragen.

Kan ik mijn geld terugkrijgen omdat Brothers Goede Foute Vrijdag niet door gaat?

Gekochte tickets worden automatisch omgezet naar tickets voor het Brothers Foute Kerstfeest op 18 december. Heb je een ticket gekocht maar ben je verhinderd op vrijdag 18 december? Dan kun je een refund aanvragen. We zullen alle mensen die een ticket gekocht hebben een mail sturen met uitleg hoe zij een refund kunnen aanvragen.

Moet ik contact met jullie opnemen?

Nee, je hoeft geen contact met ons op te nemen. We willen je ook vragen om vanwege de drukte rond deze ontwikkelingen geen contact met ons op te nemen. Gekochte tickets worden automatisch geldig voor het Brothers Foute Kerstfeest op 18 december. Ben je verhinderd? Volg dan de instructies die we je via de mail sturen om een refund aan te vragen.

Goede Foute Vrijdag
Vrijdag 10 april

Zin in een fout feestje?  Brothers Goede Foute Vrijdag is het perfecte feestje om te dansen op die foute hitjes met een heerlijk biertje in de hand. Haal die konijnenoren maar vast uit de kast, blok 10 april met koeienletters in je agenda en kom naar Brothers Goede Foute Vrijdag! En vergeet niet: niets, maar dan ook echt NIETS is te gek tijdens Goede Foute Vrijdag. 

Tickets

Groepsarrangementen

Wil je samen met een groep vrienden, familie, collega’s of met je zakenrelaties een onvergetelijke avond beleven? Dan stellen wij graag een speciaal arrangement samen! Neem voor meer informatie telefonisch contact op via info@brothers.nl of vul ons contactformulier in, dan nemen wij contact met jou op.

  • Vrijdag 10 april 2020
  • 21.30 - 03.00 uur
  • Studio A12
  • Schoudermantel 52, Bunnik
  • 18+
  • Gratis voor de deur
Line-up
Poar Neem'n, Vieze Jack, Immer Hansi en meer!
Volg ons op social media

Foto's

Route