Mededeling

Naar aanleiding van de aangekondigde aanvullende maatregelen vanuit het RIVM op 31 maart 2020 zijn wij genoodzaakt alle evenementen tot en met 28 april 2020 af te lassen. Mensen die een kaartje hebben gekocht worden zo snel mogelijk op de hoogte gesteld. Waar mogelijk wordt een nieuwe datum voor het evenement gezocht. Ook hierover worden mensen die een kaartje hebben gekocht geïnformeerd.

Gaat The Rolling Stones' Sticky Fingers op 21 maart door?

Naar aanleiding van de aangekondigde aanvullende maatregelen vanuit het RIVM op 15 maart 2020 zijn wij genoodzaakt alle evenementen tot en met 6 april 2020 af te lassen. Dat betekent dat ook The Rolling Stones’ Sticky Fingers op 21 maart afgelast wordt. Het concert gaat dus op deze datum niet door.

Wordt The Rolling Stones' Sticky Fingers verplaatst?

Op dit moment zijn we druk bezig met het zoeken naar een passende, vervangende datum. Hou deze pagina in de gaten voor het laatste nieuws.

Krijg ik mijn geld terug als het concert niet door gaat?

Heb je via onze website en onze ticket partner Your Ticket Provider een ticket gekocht? Dan zorgen wij ervoor dat je een refund krijgt als het concert niet door gaat. Heb je een ticket gekocht via een derde partij? Dan raden we je aan om contact met hen op te nemen.

Moet ik contact met jullie opnemen?

Nee, je hoeft geen contact met ons op te nemen. We willen je ook vragen om vanwege de drukte rond deze ontwikkelingen geen contact met ons op te nemen. Zodra er meer bekend is, zorgen wij dat mensen die een ticket hebben gekocht op de hoogte worden gesteld. We willen je vragen geduld te hebben, zodra er meer bekend is, krijg je een e-mail en zullen we dit op onze website vermelden.

The Rolling Stones' Sticky Fingers
Zaterdag 21 maart

Legendary Albums Live

50 jaar nadat The Rolling Stones hun album Sticky Fingers creëerden, vieren Legendary Albums Live en Brothers het succes van dit album! Een halve eeuw later zijn de historische songs als Brown Sugar, Sister Morphine en Wild Horses namelijk nog springlevend! De songs van deze klassieker met de beroemde ritssluiting-hoes worden op deze avond afgewisseld met achtergrondverhalen en videobeelden én natuurlijk komen ook de grootste hits van andere albums voorbij. Een onvergetelijke avond Stones-Satisfaction dus!

Jan Akkerman, Bert Heerink en de Bombitas nemen, samen met de LA Liveband, het materiaal vocaal en muzikaal voor hun rekening.

Tickets

Koop hier je officiële ticket voor The Rolling Stones' Sticky Fingers

  • Zaterdag 21 maart 2020
  • Zaal open 19.30
  • Aanvang concert 20.15
  • Eindtijd 23.30
  • Studio A12
  • Schoudermantel 52, Bunnik
  • 21+

Artiesten

Jan Akkerman, Bert Heerink, de Bombitas & de LA Liveband.
Volg ons op social meda

Route