fbpx

Teenage Dance
Vrijdag 4 oktober

Live on stage: Lauwtje

Yes, we zijn weer terug met een nieuwe Teenage editie. Geniet samen met jouw party animals en onze ‘all time residents’ van Liefde Voor Het Feestje van een onvergetelijke avond! De volgende dag kunnen we uitslapen, dus ben erbij en maak ‘t mee…

Dans heerlijk op de energieke Top40 en House muziek die jouw voeten niet de kans geven om stil te gaan staan.

Let op: Ieder kind moet een geldig identiteitsbewijs bij zich hebben. Dit is dus OF een ID kaart OF een paspoort. Sta jij nog op het paspoort van je ouder? Dan volstaat een kopie niet. Een optie is dat de ouder mee loopt tot aan de deur en daar het paspoort aan de beveiliging laat zien, zodat je naar binnen kan.

12 JAAR GEWORDEN? GRATIS NAAR TEENAGE DANCE!

Kom je verjaardag met een vriend(in) vieren

Ben je in de afgelopen drie maanden twaalf jaar geworden en wil je voor het eerst naar Teenage Dance? Meld je uiterlijk 24 uur voor de eerstvolgende editie aan via onderstaand formulier en jij + 1 vriend(in) krijgen gratis toegang voor Teenage Dance, de eerstvolgende editie! Heerlijk genieten van een onvergetelijke, eerste avond stappen bij Brothers.

 Let op: je dient je te kunnen legitimeren aan de deur! Dit moet met een origineel ID-bewijs, een kopie is niet toegestaan.

  Geboortedatum: (let goed op dat je deze juist invult!)

  Tickets

  Let op: Uit veiligheidsoverwegingen werken wij bij Teenage Dance met tickets inclusief 2 consumptiemunten! Munten ontvang je direct bij binnenkomst, zodoende hoeven kinderen geen geld meer op zak mee te nemen!

  Voor Teenage Dance zijn ook hardcopy tickets verkrijgbaar bij onderstaande verkooppunten. Een ticket voor Teenage Dance kost 15,-. Tickets voor Teenage Dance zijn NIET aan de deur verkrijgbaar. Bellen naar de voorverkoopadressen om te reserveren is niet mogelijk! Uitverkocht is uitverkocht. Bij de losse voorverkooppunten kan uitsluitend contant betaald worden.

  Voorverkoopadressen

  • Vrijdag 4 oktober 2019
  • 19.30 - 23.30 uur
  • Studio A12
  • Schoudermantel 52, Bunnik
  • 12-15 jaar
  • Online: 15,- Geen deurverkoop
  • Kiss & ride
  • Lockers aanwezig € 2,- p.s.
  • Muntverkoop € 2,75 p.s.

  Line-up

  Lauwtje en onze alltime residents van Liefde voor het Feestje; Moradzo, Noisy Champ en meer!
  Volg ons op social meda

  Foto's

  Route