Mededeling

Naar aanleiding van maatregelen vanuit het RIVM zijn wij genoodzaakt alle evenementen tot en met 1 september 2020 af te lassen. De Teenage Dance editie van 5 juni kan dus niet doorgaan.

Teenage Dance
Vrijdag 5 juni

Zin in een super goede fissa? Vrijdag 5 juni organiseert Brothers weer Teenage Dance! Het vetste feest voor iedereen van 12 tot en met 15 jaar. Daar wil je bij zijn!

Ga los met je vrienden op de lekkerste tracks van dit moment. Wedden dat onze DJ’s ervoor zorgen dat je niet stil kan blijven staan? Tijdens Teenage Dance beleef je samen met jouw vrienden een onvergetelijke avond, dus nodig ze maar snel uit voor deze editie!

Let op: Ieder kind moet een geldig identiteitsbewijs bij zich hebben. Dit is dus OF een ID kaart OF een paspoort. Sta jij nog op het paspoort van je ouder? Dan volstaat een kopie niet. Een optie is dat de ouder mee loopt tot aan de deur en daar het paspoort aan de beveiliging laat zien, zodat je naar binnen kan.

Tickets

Let op: Uit veiligheidsoverwegingen werken wij bij Teenage Dance met tickets inclusief 2 consumptiemunten! De munten ontvang je direct bij binnenkomst.

12 JAAR GEWORDEN? GRATIS NAAR TEENAGE DANCE!

Kom je verjaardag met een vriend(in) vieren

Ben je in de afgelopen drie maanden twaalf jaar geworden en wil je voor het eerst naar Teenage Dance? Meld je uiterlijk 24 uur voor de eerstvolgende editie aan via onderstaand formulier en jij + 1 vriend(in) krijgen gratis toegang voor Teenage Dance, de eerstvolgende editie! Heerlijk genieten van een onvergetelijke, eerste avond stappen bij Brothers.

 Let op: je dient je te kunnen legitimeren aan de deur! Dit moet met een origineel ID-bewijs, een kopie is niet toegestaan. We zullen bij verjaardagstickets controlen of je ook echt jarig bent geweest!

Geboortedatum: (let goed op dat je deze juist invult!)

Voor Teenage Dance zijn ook hardcopy tickets verkrijgbaar bij onderstaande verkooppunten. Een ticket voor Teenage Dance kost 15,-. Tickets voor Teenage Dance zijn NIET aan de deur verkrijgbaar. Bellen naar de voorverkoopadressen om te reserveren is niet mogelijk! Uitverkocht is uitverkocht. Bij de losse voorverkooppunten kan uitsluitend contant betaald worden.

Voorverkoopadressen

Aftermovie

  • Vrijdag 5 juni
  • 19.30 - 23.30 uur
  • Studio A12
  • Schoudermantel 52, Bunnik
  • 12-15 jaar
  • Online: 15,- Geen deurverkoop
  • Kiss & ride
  • Lockers aanwezig € 2,- p.s.
  • Muntverkoop € 2,75 p.s.

Line up

Liefde voor het feestje & meer!
Volg ons op social meda

Foto's

Route