Teenage Dance
Vrijdag 6 november

Zin om gigantisch lekker te feesten? Vrijdag 6 november kan dat weer tijdens Teenage Dance!

Dans heerlijk op de energieke Top40 en House muziek die jouw voeten niet de kans geven om stil te gaan staan. Geniet samen met je beste party-animals en maak je avond onvergetelijk met onze favoriete residence DJ’s die jou verzekeren van de beste muziek! Nodig je beste vrienden en vriendinnen maar snel uit, want je bent verzekerd van een avond héél goed uit je dak gaan.

Let op: Ieder kind moet een geldig identiteitsbewijs bij zich hebben. Dit is dus OF een ID kaart OF een paspoort. Sta jij nog op het paspoort van je ouder? Dan volstaat een kopie niet. Een optie is dat de ouder mee loopt tot aan de deur en daar het paspoort aan de beveiliging laat zien, zodat je naar binnen kan.

Tickets

Let op: Uit veiligheidsoverwegingen werken wij bij Teenage Dance met tickets inclusief 2 consumptiemunten! De munten ontvang je direct bij binnenkomst.

12 JAAR GEWORDEN? GRATIS NAAR TEENAGE DANCE!

Kom je verjaardag met een vriend(in) vieren

Ben je in de afgelopen drie maanden twaalf jaar geworden en wil je voor het eerst naar Teenage Dance? Meld je uiterlijk 24 uur voor de eerstvolgende editie aan via onderstaand formulier en jij + 1 vriend(in) krijgen gratis toegang voor Teenage Dance, de eerstvolgende editie! Heerlijk genieten van een onvergetelijke, eerste avond stappen bij Brothers.

 Let op: je dient je te kunnen legitimeren aan de deur! Dit moet met een origineel ID-bewijs, een kopie is niet toegestaan. We zullen bij verjaardagstickets controlen of je ook echt jarig bent geweest!

  Geboortedatum: (let goed op dat je deze juist invult!)

  Voor Teenage Dance zijn ook hardcopy tickets verkrijgbaar bij onderstaande verkooppunten. Een ticket voor Teenage Dance kost 15,-. Tickets voor Teenage Dance zijn NIET aan de deur verkrijgbaar. Bellen naar de voorverkoopadressen om te reserveren is niet mogelijk! Uitverkocht is uitverkocht. Bij de losse voorverkooppunten kan uitsluitend contant betaald worden.

  Voorverkoopadressen

  • Vrijdag 6 november
  • 19.30 - 23.30 uur
  • Studio A12
  • Schoudermantel 52, Bunnik
  • 12-15 jaar
  • Online: 15,- Geen deurverkoop
  • Kiss & ride
  • Lockers aanwezig € 2,- p.s.
  • Muntverkoop € 2,75 p.s.

  Line up

  Liefde voor het feestje & meer!
  Volg ons op social meda

  Foto's

  Route