fbpx

Vrienden van Brothers
Zaterdag 16 oktober 2021

Het is tijden om te proosten! Wil jij met je vrienden het glas heffen tijdens een van de gezelligste feesten met artiesten van Nederlandse bodem? Op 16 oktober 2021 vindt de zesde editie van Vrienden van Brothers plaats! Een concert waarvoor Brothers omgetoverd wordt tot de grootste én gezelligste kroeg van Midden-Nederland. Tijdens deze avond zijn we allemaal vrienden en maakt leeftijd niets uit. Kortom: een geweldig, oer-Hollands feest voor jong en oud! Zing mee met de lekkerste Nederlandstalige hits en ga los op de muziek. 

Vrienden van Brothers is gegarandeerd 100% gezelligheid. Blok 16 oktober 2021 dus groots in je agenda.

We zijn er klaar voor, proost vrienden! 

Kaarten

FAQ

Wat als het vanwege Corona niet door kan gaan op 16 oktober?

​Dan moeten we het helaas weer verplaatsen. Vanwege het garantiefonds kunnen we starten met de voorbereidingen en alle kaartkopers mee verplaatsen of het ticketgeld terugstorten.

Hoe zit het met sneltesten & vaccinaties?

We gaan er vanuit dat we van Vrienden van Brothers een super feest van kunnen maken zoals jullie het van ons gewend zijn. Mochten er tegen die tijd nog wel maatregelen van kracht zijn, moeten we ons daar natuurlijk wel aan houden maar daar zullen we je van tevoren over informeren!

Wat betekent het garantiefonds?

Dit wil zeggen dat de overheid garant staat én dus vertrouwen heeft in evenementen die na 1 juli plaats vinden!​ Het garantiefonds dekt een groot deel van de onverzekerbare risico’s bij het organiseren van een evenement in 2021

Wat betekent dit voor mij als bezoeker?

Dat jij geen risico meer loopt! Als Vrienden van Brothers 16 oktober onverhoopt niet door kan gaan vanwege plotselinge nieuwe maatregelen, dan blijven jouw kaartjes geldig voor de komende editie of krijg jij je geld gewoon terug. 

Wat betekent dit voor jullie als organisator?

​Dit wil zeggen dat we aan de slag kunnen met de voorbereidingen! Mocht het festival toch onverhoopt niet door kunnen gaan vanwege COVID-19, dan dekt de overheid een groot deel van de onverzekerbare gemaakte kosten.

Ik heb een kaartje gekocht in 2020, is deze nog geldig?

Heb jij nog een ticket van vorig jaar? Jouw barcode van het ticket blijft gewoon geldig aan de deur. Gezellig dat je er weer bij bent!

Dit geldt niet voor de bezoekers die geld terug hebben gevraagd.

  • Zaterdag 16 oktober 2021
  • Aanvang: 20.00 - 02.00 uur
  • Studio A12
  • Schoudermantel 52, Bunnik
  • 18+
  • Gratis voor de deur
Artiesten
René Froger, Mart Hoogkamer, Wesly Bronkhorst, Rowena van Steenis en Frank van Etten !
Volg ons op social media

Foto's

Route