fbpx

Brothers tijdelijk gesloten

Lieve party animals,

Met pijn in ons hart moeten we onze deuren in ieder geval tot en met 6 april 2020 sluiten. Dit naar aanleiding van de aanvullende maatregelen die het RIVM aankondigde op 15 maart. Natuurlijk staan wij voor de volle 100% achter dit besluit. De veiligheid en gezondheid van onze gasten en werknemers staan uiteraard op nummer één. We hopen onze gasten en werknemers zo te beschermen en verdere verspreiding van het virus zo veel mogelijk tegen te gaan.

Dat betekent dat wij genoodzaakt zijn om alle evenementen tot en met 6 april 2020 af te lassen. Mensen die een kaartje hebben gekocht worden zo snel mogelijk op de hoogte gesteld via een e-mail. Waar mogelijk wordt een nieuwe datum voor het evenement gezocht. Ook hierover worden mensen die een kaartje hebben gekocht geïnformeerd.

We houden jullie op de hoogte via onze website en social media. Meer weten? Wij stelden een FAQ op naar aanleiding van de meest gestelde vragen. Deze kun je hier bekijken.

We hopen jullie snel en in goede gezondheid weer terug te zien bij Brothers. Als het zo ver is, dan maken we er met z’n allen weer een groot feest van!

Related Posts