fbpx
Feestcafé drive-thru

BURGER EXPERIENCE

Welkom in de feesttent… De Burger Experience is de aankomende weken het gezelligste feestcafé. In de auto dansen, feesten en meezingen met de beste feestnummers! Liever te dik in de kist, dan…. Schatje mag ik je foto? No no no no no! Una paloma blanca, That tonight’s gonna be a good night, All on board the night train… 

Bezoek de Burger Experience voor de beste beats en lekkerste Meneer Smakers burgers! Je kan met je auto door de feestcafé drive-thru rijden en genieten van onze live resident DJ’s, terwijl jij wacht op je bestelling van Meneer Smakers. 

 

Openingstijden 

We zijn op donderdag t/m zondag geopend vanaf 16.00 uur.

Drive-thru

Iedere donderdag tot en met zondag is de Burger Experience geopend! Je kunt veilig in de auto blijven zitten. Maar deze keer onder het genot van de lekkerste feestnummers!

Wij leggen je uit hoe de experience werkt:

 1. Rijd het terrein van Studio A12 op
 2. Bestel en betaal contactloos
 3. Wacht tot het stoplicht op groen gaat
 4. Rijd vervolgende met je auto de grote clubzaal binnen
 5. Geniet van jouw favoriete feestnummers
 6. Haal je bestelling op bij de Meneer Smakers-foodtruck
 7. Rijd met je auto naar buiten op weg naar huis of het werk
 8. Eet Smakers!
 • Reserveren niet mogelijk
 • Iedere donderdag t/m zondag
 • 16.00 - 20.00 uur
 • Parkeerterrein Studio A12
 • Schoudermantel 52, Bunnik
 • A12 - afrit 19
 • Maximale doorrijhoogte 195 cm

burgers en loaded friet

Voor ons Burger Experience-menu hebben we de lekkerste Meneer Smakers burgers geselecteerd! Ook hebben we sinds 9 december de nieuwste aanwinst van Meneer Smakers: Loaded friet!

Speciale Burger Experience-deal: Geniet van een burger naar keuze, frietje, drankje en ijsje voor slechts 17,50!

Beats

Onze DJ’s draaien de leukste en lekkerste feestnummers gedurende de Burger Experience. We hanteren geen programmering, maar draaien alles door elkaar voor de echte Brothers-beleving!

Meneer Smakers

Ken je Meneer Smakers nog niet?
Meneer Smakers is de bekendste burgerbar van Utrecht en Arnhem. Daarnaast ben je wellicht de Smakers familie ook in het verleden tijdens het festivalseizoen tegengekomen met hun foodtruck(s). Meneer Smakers staat bekend om zijn ambachtelijke burgers van eigen gedraaid vlees met de meest verse ingrediënten van het land. Voor the best burgers in town moet je bij Meneer Smakers zijn! Ben jij geen vleeseter? Proef dan de heerlijke vega burger.

Vragen?

Heb je vragen over de Burger Experience? Neem dan contact met ons op via ons contactformulier.

iemand Trakteren?

Trakteer jouw team, collega’s of bedrijf op een ritje door de Burger Experience. Via Gifty kun je gemakkelijk een voucher voor de Burger Experience kopen waarmee je iemand kunt verrassen. Dit cadeau valt altijd in de smaak!

Je kan ook de hele Burger Experience afhuren voor jouw bedrijf. Klik op onderstaande button voor alle informatie op een rijtje.

Exclusief

Wil je onze Burger Experience exclusief voor jouw collega’s of medewerkers? Stuur een mailtje naar info@brothers.nl en we nemen contact op voor de mogelijkheden.

Impressie

ons vlees

Het vlees is afkomstig van het Hollands weiderund, een echte dubbeldoel koe. Na haar carrière als melkkoe krijgt ze een periode van welverdiende rust, met een uitgebalanceerd dieet waar ze lekker van aankomt. Dat nieuw aangezette vlees is prachtig met vet dooraderd en daardoor bijzonder mals en smaakvol. Het Hollands weiderund wordt gemiddeld 5 jaar oud en heeft tijdens haar leven in de weide gegraasd en in ruime, schone stallen gewoond. Dit is wat wij belangrijk vinden, want echt duurzaam en goed gehouden vlees, dat proef je.

ONZE FRIET

De aardappelen worden zorgvuldig geselecteerd door een bevriende boer uit de omgeving van Bunnik. Door het seizoen heen worden door hem alleen de beste aardappelen uitgekozen. De aardappel moet een goed formaat hebben en op exact de juiste temperatuur bewaard worden. Een te warme aardappel zal snel verouderen, terwijl een te koude aardappel juist zorgt voor te veel suiker. De aardappelen worden dagelijks ongeschild geleverd en vervolgens bij ons met de hand tot friet gesneden. Wij hebben ervoor gekozen om ze niet te schillen. De vitamines en de smaak zitten immers in de schil.

ons brood

Samen met een bevriende bakkersfamilie uit Utrecht is er een speciaal receptuur ontwikkeld, die alleen voor Meneer Smakers gebruikt wordt. Wat wij belangrijk vinden, is dat het brood geen e-nummers bevat en op een duurzame wijze wordt bereid. We zorgen ervoor dat het brood weinig kilometers hoeft te maken. Dat betekent dat bijvoorbeeld 80% van de tarwe uit Nederland afkomstig is. Iedere nacht wordt het brood gebakken en binnen 6 uur bij ons geleverd. Vervolgens bakken wij het af in onze eigen oven. Dit resulteert in brood met een warme lichte bite.