BURGER EXPERIENCE

Brothers is back! En deze keer met iets supervets: de Burger Experience. Na het succes van de drive-thru die we eerder dit jaar deden samen met Meneer Smakers kan je nu onze Burger Experience bezoeken voor de lekkerste beats en burgers! Iedere woensdag t/m zondag kan je met je auto door onze club rijden en genieten van onze live resident DJ’s, terwijl jij wacht op je bestelling van Meneer Smakers.

 

De Burger Experience verwelkomt Sinterklaas! Vanaf zondag 15 november kun je iedere woensdag en zondag Sinterklaas en pieten tegekomen in de Burger Experience. Klik hier voor meer informatie en tijden.

Ken je Meneer Smakers nog niet?
Meneer Smakers is de bekendste burgerbar van Utrecht en Arnhem. Daarnaast ben je wellicht de Smakers familie ook in het verleden tijdens het festivalseizoen tegengekomen met hun foodtruck(s). Meneer Smakers staat bekend om zijn ambachtelijke burgers van eigen gedraaid vlees met de meest verse ingrediënten van het land. Voor the best burgers in town moet je bij Meneer Smakers zijn! Ben jij geen vleeseter? Proef dan de heerlijke vega burger.

Drive-thru

Iedere woensdag tot en met zondag is de Burger Experience geopend! Het werkt net zoals de drive-thru tijdens de zomer: je kunt veilig in de auto blijven zitten. Maar deze keer onder het genot van dikke beats!

Wij leggen je uit hoe de experience werkt:

 1. Rijd het terrein van Studio A12 op
 2. Bestel en betaal contactloos
 3. Wacht tot het stoplicht op groen gaat
 4. Rijd vervolgende met je auto de grote clubzaal binnen
 5. Geniet van jouw favoriete hits
 6. Haal je bestelling op bij de Meneer Smakers-foodtruck
 7. Rijd met je auto naar buiten op weg naar huis of het werk
 8. Eet Smakers!
 • Reserveren niet mogelijk
 • Iedere woensdag t/m zondag
 • 16.00 - 20.00 uur
 • Parkeerterrein Studio A12
 • Schoudermantel 52, Bunnik
 • A12 - afrit 19
 • Maximale doorrijhoogte 195 cm

Exclusief?

Wil je onze Burger Experience exclusief voor jouw collega’s of medewerkers? Stuur een mailtje naar info@brothers.nl en we nemen contact op voor de mogelijkheden.

burgers

Voor ons Burger Experience-menu hebben we de lekkerste Meneer Smakers burgers geselecteerd! Geniet van een runderburger, kipburger of vega burger. Uiteraard kun je ook genieten van de huisgemaakte Meneer Smakers frietjes, een lekker fris drankje en ambachtelijk ijsje.

Speciale Burger Experience-deal: Geniet van een burger naar keuze, frietje, drankje en ijsje voor slechts 17,50!

Beats

Onze DJ’s draaien de leukste hits gedurende de Burger Experience. We hanteren geen programmering, maar draaien alles door elkaar voor de echte ouderwetse Brothers-beleving!

Wil je al vanaf de entree meegenieten van de muziek? Stem dan je radio af op 106.15 FM

Vragen?

Heb je vragen over de Burger Experience? Neem dan contact met ons op via ons contactformulier.

Trakteren?

Trakteer jouw team, collega’s of bedrijf op een ritje door de Burger Experience. Via Gifty kun je gemakkelijk een voucher voor de Burger Experience kopen waarmee je iemand kunt verrassen. Dit cadeau valt altijd in de smaak!

Je kan ook de hele Burger Experience afhuren voor jouw bedrijf. Klik op onderstaande button voor alle informatie op een rijtje.

Impressie

ons vlees

Het vlees is afkomstig van het Hollands weiderund, een echte dubbeldoel koe. Na haar carrière als melkkoe krijgt ze een periode van welverdiende rust, met een uitgebalanceerd dieet waar ze lekker van aankomt. Dat nieuw aangezette vlees is prachtig met vet dooraderd en daardoor bijzonder mals en smaakvol. Het Hollands weiderund wordt gemiddeld 5 jaar oud en heeft tijdens haar leven in de weide gegraasd en in ruime, schone stallen gewoond. Dit is wat wij belangrijk vinden, want echt duurzaam en goed gehouden vlees, dat proef je.

ONZE FRIET

De aardappelen worden zorgvuldig geselecteerd door een bevriende boer uit de omgeving van Bunnik. Door het seizoen heen worden door hem alleen de beste aardappelen uitgekozen. De aardappel moet een goed formaat hebben en op exact de juiste temperatuur bewaard worden. Een te warme aardappel zal snel verouderen, terwijl een te koude aardappel juist zorgt voor te veel suiker. De aardappelen worden dagelijks ongeschild geleverd en vervolgens bij ons met de hand tot friet gesneden. Wij hebben ervoor gekozen om ze niet te schillen. De vitamines en de smaak zitten immers in de schil.

ons brood

Samen met een bevriende bakkersfamilie uit Utrecht is er een speciaal receptuur ontwikkeld, die alleen voor Meneer Smakers gebruikt wordt. Wat wij belangrijk vinden, is dat het brood geen e-nummers bevat en op een duurzame wijze wordt bereid. We zorgen ervoor dat het brood weinig kilometers hoeft te maken. Dat betekent dat bijvoorbeeld 80% van de tarwe uit Nederland afkomstig is. Iedere nacht wordt het brood gebakken en binnen 6 uur bij ons geleverd. Vervolgens bakken wij het af in onze eigen oven. Dit resulteert in brood met een warme lichte bite.