fbpx

#helpdehoreca

Update: Deze actie is verlopen

Niet meer uit eten en geen feestje meer meepakken de komende tijd: het is allemaal realiteit geworden toen op 15 maart alle horecagelegenheden gesloten moesten worden. Hoewel wij dit een hele lastige beslissing vonden, is het wel de juiste geweest. De veiligheid en gezondheid van onze gasten en werknemers staat uiteraard altijd op nummer één. Helaas heeft dit wel ingrijpende gevolgen voor Brothers. Met de landelijke campagne #helpdehoreca kun je ons een hart onder de riem steken.

Onze inkomsten blijven uit, maar veel kosten lopen gewoon door. Met het kopen van een waardebon steun je ons enorm en kun je weer feesten als we weer open gaan. Bestel de Brothers cadeaubon nu en wij verhogen je aankoopbedrag met 10%! Wij missen jou namelijk ook. Je kunt de cadeaubon heel gemakkelijk online bestellen. Binnen een paar klikken ontvang je de bon al in je mailbox of twee dagen later op je deurmat. De cadeaubon is te verzilveren zodra we weer open zijn voor tickets en munten. Belangrijk: wil je de cadeaubon inwisselen voor een ticket? Geef dit dan ruim van tevoren aan, als een evenement uitverkocht is, is het niet meer mogelijk om hiervoor een ticket te kopen met een cadeaubon.

Houd onze website en social media goed in de gaten voor de laatste ontwikkelingen. We hopen snel weer met jullie te kunnen feesten!

Related Posts