KERSTMAN

BURGER EXPERIENCE

It’s the most wonderful time of the year! 

Ho ho ho! De Burger Experience verwelkomt de kerstman. 29 & 30 december kan je met de auto door de Burger Experience rijden en de kerstman ontmoeten. Verzamel alle kindjes en zing en swing mee op de leukste kerst-hits. Je kan de Kerstman en de kerstelfjes veilig begroeten vanuit de auto, terwijl wij jouw bestelling van Meneer Smakers bereiden. Alle kindjes krijgen ook nog een cadeautje!

Wat te verwachten

 • Koop op deze pagina vooraf ticket voor Kerstman Burger Experience (per kind 1 ticket)
 • Per ticket ontvang je een kinderburger, friet, drankje en cadeautje
 • Ontmoet en zwaai op veilig afstand naar de kerstman en kerstelfjes 
 • Zing en swing mee met de gezelligste kerst-hits
 • Heeft jouw chauffeur ook trek? Het hele Burger Experience-menu is ook overdag te bestellen

Het is niet meer mogelijk om tickets te kopen

Drive-thru

29 & 30 december verwelkomen we de kerstman! 

Wij leggen je uit hoe dit werkt:

 1. Koop vooraf je ticket met een tijdsslot 
 2. Rijd het terrein van Studio A12 op
 3. Laat je QR-code of ticket digitaal scannen
 4. Kies welke burger je wil en wellicht wil je chauffeur er ook een bestellen
 5. Wacht tot het stoplicht op groen gaat
 6. Rijd vervolgende met de auto naar binnen in de winter wonder 
 7. Dans en zing vanuit de auto mee met je favoriete kerst-hits
 8. De kerstelfjes komen je bestelling brengen
 9. Zwaai naar de kerstman 
 10. Rijd naar buiten op weg naar huis
 11. Eet smakelijk!
 • Tickets alleen verkrijgbaar in voorverkoop
 • 29 & 30 december
 • 12.00 - 15.00 uur
 • Parkeerterrein Studio A12
 • Schoudermantel 52, Bunnik
 • A12 - afrit 19
 • Maximale doorrijhoogte 195 cm

Exclusief?

Wil je jouw collega’s of medewerkers een Kerstman Burger Experience geven? Bekijk dan ons zakelijke arrangement of stuur een mailtje! e kerstelfjes nemen dan contact op voor de mogelijkheden.

burgers

Bij aankoop van een ticket kan je kiezen uit een runder- of kipburger.  Voor jouw chauffeur hebben we keuze uit een aantal grote mensen burgers:

Beats

Onze DJ Elf draait de leukste Kerst-hits. Wil je al vanaf de entree meegenieten van de muziek? Stem dan de autoradio af op 106.15 FM

Vragen?

Heb je vragen over de Kerstman Burger Experience? Neem dan contact met ons op via ons contactformulier.

ons vlees

Het vlees is afkomstig van het Hollands weiderund, een echte dubbeldoel koe. Na haar carrière als melkkoe krijgt ze een periode van welverdiende rust, met een uitgebalanceerd dieet waar ze lekker van aankomt. Dat nieuw aangezette vlees is prachtig met vet dooraderd en daardoor bijzonder mals en smaakvol. Het Hollands weiderund wordt gemiddeld 5 jaar oud en heeft tijdens haar leven in de weide gegraasd en in ruime, schone stallen gewoond. Dit is wat wij belangrijk vinden, want echt duurzaam en goed gehouden vlees, dat proef je.

ONZE FRIET

De aardappelen worden zorgvuldig geselecteerd door een bevriende boer uit de omgeving van Bunnik. Door het seizoen heen worden door hem alleen de beste aardappelen uitgekozen. De aardappel moet een goed formaat hebben en op exact de juiste temperatuur bewaard worden. Een te warme aardappel zal snel verouderen, terwijl een te koude aardappel juist zorgt voor te veel suiker. De aardappelen worden dagelijks ongeschild geleverd en vervolgens bij ons met de hand tot friet gesneden. Wij hebben ervoor gekozen om ze niet te schillen. De vitamines en de smaak zitten immers in de schil.

ons brood

Samen met een bevriende bakkersfamilie uit Utrecht is er een speciaal receptuur ontwikkeld, die alleen voor Meneer Smakers gebruikt wordt. Wat wij belangrijk vinden, is dat het brood geen e-nummers bevat en op een duurzame wijze wordt bereid. We zorgen ervoor dat het brood weinig kilometers hoeft te maken. Dat betekent dat bijvoorbeeld 80% van de tarwe uit Nederland afkomstig is. Iedere nacht wordt het brood gebakken en binnen 6 uur bij ons geleverd. Vervolgens bakken wij het af in onze eigen oven. Dit resulteert in brood met een warme lichte bite.