De Meneer Smakers foodtruck afhuren

Meneer Smakers houdt van toffe feestjes! Daarom zijn wij regelmatig aanwezig op de leukste festivals. Vanuit onze stoere foodtruck bereiden we de lekkerste burgers van Nederland op geheel ambachtelijke wijze. 

Wil jij de Meneer Smakers foodtruck voor een zakelijk of privé-feestje afhuren? Dat kan! Vul het aanvraagformulier op deze pagina in en dan zullen wij jouw aanvraag in behandeling nemen.

Aanvraag

Wil jij de Meneer Smakers Foodtruck afhuren?
Vul dan onderstaand formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met je op.

Meneer smakers

Ken jij Meneer Smakers al? Meneer Smakers is de bekendste burgerbar van Utrecht en is inmiddels ook in Arnhem gevestigd. Daarnaast heb je de Smakers familie de afgelopen festivalseizoenen ook op festivals tegen kunnen komen! Meneer Smakers staat bekend om zijn ambachtelijke burgers van eigen gedraaid vlees met de meest verse ingrediënten van het land. Voor the best burgers in town moet je bij Meneer Smakers zijn! Ben jij geen vleeseter? Proef dan de heerlijke vega burger.

Vragen?

Heb je vragen over de drive-thru? Neem dan contact met ons op via ons contactformulier.

ons vlees

Het vlees is afkomstig van het Hollands weiderund, een echte dubbeldoel koe. Na haar carrière als melkkoe krijgt ze een periode van welverdiende rust, met een uitgebalanceerd dieet waar ze lekker van aankomt. Dat nieuw aangezette vlees is prachtig met vet dooraderd en daardoor bijzonder mals en smaakvol. Het Hollands weiderund wordt gemiddeld 5 jaar oud en heeft tijdens haar leven in de weide gegraasd en in ruime, schone stallen gewoond. Dit is wat wij belangrijk vinden, want echt duurzaam en goed gehouden vlees, dat proef je.

ONZE FRIET

De aardappelen worden zorgvuldig geselecteerd door een bevriende boer uit de omgeving van Bunnik. Door het seizoen heen worden door hem alleen de beste aardappelen uitgekozen. De aardappel moet een goed formaat hebben en op exact de juiste temperatuur bewaard worden. Een te warme aardappel zal snel verouderen, terwijl een te koude aardappel juist zorgt voor te veel suiker. De aardappelen worden dagelijks ongeschild geleverd en vervolgens bij ons met de hand tot friet gesneden. Wij hebben ervoor gekozen om ze niet te schillen. De vitamines en de smaak zitten immers in de schil.

ons brood

Samen met een bevriende bakkersfamilie uit Utrecht is er een speciaal receptuur ontwikkeld, die alleen voor Meneer Smakers gebruikt wordt. Wat wij belangrijk vinden, is dat het brood geen e-nummers bevat en op een duurzame wijze wordt bereid. We zorgen ervoor dat het brood weinig kilometers hoeft te maken. Dat betekent dat bijvoorbeeld 80% van de tarwe uit Nederland afkomstig is. Iedere nacht wordt het brood gebakken en binnen 6 uur bij ons geleverd. Vervolgens bakken wij het af in onze eigen oven. Dit resulteert in brood met een warme lichte bite.