Meneer Smakers drive thru

Meneer Smakers

De foodtruck van de populaire burgerbar uit Utrecht en Arnhem staat op het parkeerterrein van Brothers! 

Ken jij Meneer Smakers al? Meneer Smakers is de bekendste burgerbar van Utrecht en is inmiddels ook in Arnhem gevestigd. Daarnaast heb je de Smakers familie de afgelopen festivalseizoenen ook op festivals tegen kunnen komen! Meneer Smakers staat bekend om zijn ambachtelijke burgers van eigen gedraaid vlees met de meest verse ingrediënten van het land. Voor the best burgers in town moet je bij Meneer Smakers zijn! Ben jij geen vleeseter? Proef dan de heerlijke vega burger.

Drive thru

Iedere donderdag tot en met zondag is de Meneer Smakers drive thru geopend! Onze drive thru werkt net zoals iedere andere drive thru: je kunt veilig in de auto blijven zitten.

Wij leggen je uit hoe de drive thru werkt:

  1. Maak een keuze
  2. Bestel en betaal op gepaste afstand met je pinpas
  3. Haal je bestelling op
  4. Eet Smakers!

Menu

Voor ons drive thru menu hebben we de lekkerste Meneer Smakers burgers geselecteerd! Geniet van een runderburger, kipburger of vega burger. Uiteraard kun je ook genieten van de huisgemaakte Meneer Smakers frietjes en een lekker drankje. 

Speciale drive thru deal: Geniet van een burger naar keuze, frietje en drankje voor slechts 13,50.

  • Iedere donderdag t/m zondag
  • 16.00 - 20.00
  • Parkeerterrein Studio A12
  • Schoudermantel 52, Bunnik
  • A12 - afrit 19

Trakteren?

Trakteer jouw team, collega’s of bedrijf op een ritje door de drive thru. Via Gifty kun je gemakkelijk een voucher voor de drive thru kopen waarmee je iemand kunt verrassen. Dit cadeau valt altijd in de smaak!

Vragen?

Heb je vragen over de drive thru? Neem dan contact met ons op via ons contactformulier.