fbpx

SINTERKLAAS

BURGER EXPERIENCE (UITVERKOCHT)

Welkom Sinterklaasje!

De Burger Experience verwelkomt Sinterklaas. Vanaf zondag 15 november kan je iedere zaterdag en zondag t/m Sinterklaasavond met de auto door de Burger Experience rijden. Verzamel alle (stoute) kindjes en zing en swing mee op de leukste Sint-hits. Je kan de Sint veilig begroeten vanuit de auto, terwijl de feestpieten jouw bestelling van Meneer Smakers bereiden. Alle lieve kindjes krijgen ook nog een cadeautje!

Wat te verwachten

 • Koop op deze pagina vooraf ticket voor de Sinterklaas Burger Experience (per kind 1 ticket)
 • Per ticket ontvang je een kinderburger, friet, drankje en cadeautje
 • Ontmoet en zwaai op veilig afstand naar Sinterklaas
 • Zing en swing mee met de dans- en DJ-pieten
 • Heeft jouw chauffeur ook trek? Het hele Burger Experience-menu is ook overdag te bestellen.

Advies: Koop je tickets tijdig om teleurstelling te voorkomen. OP=OP

Drive-thru

Iedere zaterdag- en zondagmiddag verwelkomen we Sinterklaas! 

Wij leggen je uit hoe dit werkt:

 1. Koop vooraf je ticket met een tijdsslot 
 2. Rijd het terrein van Studio A12 op
 3. Overhandig je mooi ingekleurde ticket of laat je ticket digitaal scannen
 4. Kies welke burger je wil en wellicht wil je chauffeur er ook een bestellen
 5. Wacht tot het stoplicht op groen gaat
 6. Rijd vervolgende met de auto naar binnen
 7. Dans en zing vanuit de auto mee met je favoriete Sint-hits
 8. De pieten komen je bestelling brengen
 9. Zwaai naar Sinterklaas (ja bij ons kan je hem echt zien!)
 10. Rijd naar buiten op weg naar huis
 11. Eet Sint smakelijk!
 • Tickets alleen verkrijgbaar in voorverkoop
 • Iedere zaterdag en zondag
 • 12.00 - 15.00 uur
 • Parkeerterrein Studio A12
 • Schoudermantel 52, Bunnik
 • A12 - afrit 19
 • Maximale doorrijhoogte 195 cm

Exclusief?

Wil je jouw collega’s of medewerkers een Sinterklaas Burger Experience geven? Bekijk dan ons zakelijke arrangement of stuur een mailtje! Onze pieten nemen dan contact op voor de mogelijkheden.

burgers

Bij aankoop van een ticket kan je kiezen uit een runder- of kipburger.  Voor jouw chauffeur hebben we keuze uit een aantal grote mensen burgers:

Beats

Onze DJ piet draait de leukste Sint-hits. Wil je al vanaf de entree meegenieten van de muziek? Stem dan de autoradio af op 106.15 FM

Vragen?

Heb je vragen over de Sinterklaas Burger Experience? Neem dan contact met ons op via ons contactformulier.

Tickets

 

 

ons vlees

Het vlees is afkomstig van het Hollands weiderund, een echte dubbeldoel koe. Na haar carrière als melkkoe krijgt ze een periode van welverdiende rust, met een uitgebalanceerd dieet waar ze lekker van aankomt. Dat nieuw aangezette vlees is prachtig met vet dooraderd en daardoor bijzonder mals en smaakvol. Het Hollands weiderund wordt gemiddeld 5 jaar oud en heeft tijdens haar leven in de weide gegraasd en in ruime, schone stallen gewoond. Dit is wat wij belangrijk vinden, want echt duurzaam en goed gehouden vlees, dat proef je.

ONZE FRIET

De aardappelen worden zorgvuldig geselecteerd door een bevriende boer uit de omgeving van Bunnik. Door het seizoen heen worden door hem alleen de beste aardappelen uitgekozen. De aardappel moet een goed formaat hebben en op exact de juiste temperatuur bewaard worden. Een te warme aardappel zal snel verouderen, terwijl een te koude aardappel juist zorgt voor te veel suiker. De aardappelen worden dagelijks ongeschild geleverd en vervolgens bij ons met de hand tot friet gesneden. Wij hebben ervoor gekozen om ze niet te schillen. De vitamines en de smaak zitten immers in de schil.

ons brood

Samen met een bevriende bakkersfamilie uit Utrecht is er een speciaal receptuur ontwikkeld, die alleen voor Meneer Smakers gebruikt wordt. Wat wij belangrijk vinden, is dat het brood geen e-nummers bevat en op een duurzame wijze wordt bereid. We zorgen ervoor dat het brood weinig kilometers hoeft te maken. Dat betekent dat bijvoorbeeld 80% van de tarwe uit Nederland afkomstig is. Iedere nacht wordt het brood gebakken en binnen 6 uur bij ons geleverd. Vervolgens bakken wij het af in onze eigen oven. Dit resulteert in brood met een warme lichte bite.