fbpx

YES! Vrienden van Brothers gaat door op ZATERDAG 16 OKTOBER.

YES! Vrienden van Brothers gaat door op ZATERDAG 16 OKTOBER!

Tijdens de persconferentie op 14 september is aangekondigd door de overheid dat de anderhalvemetermaatregel vanaf 25 september vervalt. En er is meer, want dat betekent dat we weer kunnen feesten!

We staan te springen om er het allerbeste feestje ooit van te maken. We gaan zingen, we gaan dansen, we gaan GENIETEN. Want het kan eindelijk weer. Vrienden van Brothers is hét startsein van een goed gevulde feestagenda. En we zijn meer dan ooit klaar voor jullie komst.

De belangrijkste wijzigingen vanaf 25 september op een rij:

Geen anderhalve meter afstand
We mogen weer knuffelen en de polonaise lopen: vanaf 25 september is het niet meer verplicht om 1,5 meter afstand te houden, dus ook niet als je naar een feestje gaat.
Wel vragen we iedereen bij binnenkomst het coronabewijs (vaccinatiebewijs, herstelbewijs of negatieve testuitslag) samen met een identiteitsbewijs te laten zien. Dit bewijs toon je bij binnenkomst in de vorm van een QR-code op de CoronaCheck-app.

Maximaal aantal bezoekers
Door de anderhalve meter los te laten en bij binnenkomst een geldig coronabewijs te controleren zijn er binnen weer meer mensen toegestaan. Wij mogen 75 procent van de gehele capaciteit gaan draaien. Dat betekent dat er nog maar weinig kaarten vrij zijn. Dus heb jij nog vrienden, familie of collega’s die echt mee móeten? Koop dan snel de laatste tickets!

Openingstijden
Helaas moeten wij onze deuren van 24.00 tot 6.00 gesloten houden. En dus moeten wij jullie vriendelijk verzoeken om het feestje stipt om 24.00 te verlaten. We beginnen ook eerder, dus je kunt net zo lang feesten!

Tickets
Alle eerder aangekochte tickets zijn nog geldig en dienen als toegangsbewijs.
Heb je nog vragen over je ticket of ben je je ticket kwijt? Neem dan contact op met onze ticketprovider Yourticketprovider via: info@yourticketprovider.nl.

Related Posts